ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ - ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΙΔΗ ΒΑΠΤ

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΙΔΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ - ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ - ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Διεύθυνση - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Διεύθυνση: ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 35 Τ.Κ. - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Τ.Κ.: 13673
Περιοχή - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Περιοχή: Αχαρνές Κατηγορία - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Κατηγορία: ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ
Τηλέφωνο - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Τηλέφωνο: 2102463701 Fax - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Fax: -
Κινητό - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Κινητό: 6970014788 E-mail - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ E-mail: nenas.creations@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Υπεύθυνος: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Ιστοσελίδα:
Ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός όπου η δημιουργικότητα, η φαντασία και η αξιοπιστία μας θα σας συνεπάρουν. Μοναδικές συνθέσεις λουλουδιών, καλάθια με ποτά ,μπαλόνια, κεριά ζωγραφισμένα στο χέρι, μπουκέτα και πολλές ακόμα ιδέες θα βρείτε στο χώρο μας. Η χρήση διάφορων υλικών με την δεξιοτεχνία της κυρίας Νένας Παπαδοπούλου έχει ως αποτέλεσμα πρωτότυπα δώρα για όλους. Επειδή γνωρίζουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και ότι οι ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας όπως είναι ο γάμος σας ή η ...
Επισκέπτες: 9837

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΙΔΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ - ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ - ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΙΔΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ - ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ - ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Ένας χώρος φιλόξενος και ζεστός όπου η δημιουργικότητα, η φαντασία και η αξιοπιστία μας θα σας συνεπάρουν. Μοναδικές συνθέσεις λουλουδιών, καλάθια με ποτά ,μπαλόνια, κεριά ζωγραφισμένα στο χέρι, μπουκέτα και πολλές ακόμα ιδέες θα βρείτε στο χώρο μας.

Η χρήση διάφορων υλικών με την δεξιοτεχνία της κυρίας Νένας Παπαδοπούλου έχει ως αποτέλεσμα πρωτότυπα δώρα για όλους. Επειδή γνωρίζουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και ότι οι ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας όπως είναι ο γάμος σας ή η βάπτιση του παιδιού σας θέλετε να είναι μοναδικές, ελάτε να γνωριστούμε και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τις σκέψεις αγάπης… σε πράξεις. Στο χώρο της Νena'ς creations θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε κλασικά η πρωτότυπα χειροποίητα σχέδια σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, λαμπάδες στέφανα και ότι χρειάζεστε για το γάμο και τη βάπτιση.
Οι μοναδικές ανθοδημιουργίες και συνθέσεις σε συνδυασμό με τη θεματική διακόσμηση που θα επιλέξετε για την εκκλησία και τη δεξίωση θα μετατρέψουν την εκδήλωση σας σε πάρτι.
Το κατάστημα της Νena’s creations μόλις έχει πάρει σάρκα και οστά. Ένας νέος χώρος φιλόξενος και φιλικός είναι αυτό που μας αντιπροσωπεύει.

Η συνεχής έρευνα αγοράς, η δημιουργικότητα, η εμπειρία και η αξιοπιστία μας είναι αυτά που μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε το δικό μας χώρο. Η γνώση, η επαγγελματική μας κατάρτιση και η συνεχής επιμόρφωση συντελούν σε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Οι περίτεχνες συνθέσεις λουλουδιών σε συνδυασμό με άλλα υλικά εντυπωσιάζουν τόσο εσάς όσο και αυτούς που απευθύνονται. Μοναδικά κεριά ζωγραφισμένα στο χέρι , γλάστρες με εξαιρετικής ποιότητας φυτά αποτελούν ιδιαίτερα δώρα για κάθε εκδήλωση.
Λαμπάδες γάμου και βάπτισης, κουτιά για βαπτιστικά, μαρτυρικά, στολισμοί κολυμπήθρας, μπαλόνια ,λαδόπανα, γυάλες και διάφορα ράνερ θα βρείτε σε εμάς.


Είδη γάμου, βάπτισης, άνθη,φυτά, στολισμός, οργάνωση, στις Αχαρνές, Αττική.Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από: μπομπονιέρες, προσκλητήρια, βαπτιστικά, είδη γάμου, βιβλία ευχών, οργάνωση γάμου, λαμπάδες χειροποίητες.

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΙΔΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ - ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ - ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

CAPTCHA Image [ Άλλη φωτογραφία ]